the architect in me | health center



health center . badalona . baas jordi baldia

o edifício abre para uma recente praça e tem um entrada em estilo de pátio. o novo centro de saúde, juntamente com futuros edifícios municipais, formará um novo espaço urbano. a área de consultas é um prisma preto coberto de treliça cerâmica que é suportado pelo piso térreo. um único, expressivo pilar separa o pátio da entrada do espaço público. 

the buillding opens up onto a newly-built square and has a courtyard-style entrance. the new health centre, together with future council buildings, will shape a new urban space. the consulting area is a black prism covered with ceramic lattice which is supported from the ground floor. a single, very expressive column separates the entrance courtyard from the remaining public space (from the original text)

No Comments Yet, Leave Yours!